Mindannyiunk nagy örömére átért az óceán túlpartjára Rakonczay Gábor. Nagyszerű ezt hallani, mert bizony ma már azt gondoljuk, ha valaki nem ad hírt magáról néhány napig, hétig, akkor biztosan valami baj történt vele. Szerencsére ez nincs mindig így, csak a mobilfóbiánk okozza. De régen is volt, amikor még úgy mentünk el itthonról vasárnap este, hogy 2-4 hét múlva jöttünk csak haza. Jobb esetben küldtünk képeslapot vagy levelet, de úgy is volt, hogy nem. Mégsem aggódtak értünk.

De régen is volt!

Ma én sem tudnám elképzelni, hogy ne halljam a gyerek hangját minden nap...

És te hogy vagy ezzel?

S, hogy legyen egy kis matematika is a mai bejegyzésben, lássuk csak: 80 napra tervezte az utat, de 60 nap alatt tette meg, ez azt jelenti, hogy a tervezett idő 75 %-a alatt tette meg az utat. Ez külön fantasztikus eredmény.

:-) Matekos üdvözlettel: Katica (-:

Címkék: matematika százalékszámítás

A bejegyzés trackback címe:

https://matek1x1.blog.hu/api/trackback/id/tr964341686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása