Matematika érdekesen

 2012.01.25. 21:19

 Mitől lesz érdekes egy matekóra? Én sokat gondolkodom azon, hogyan lehetne feldobni egy órát, s aztán általában mégis a pillanat dönti el, hogy mennyire lett izgalmas. Ma a humor és a viccek jutottak eszembe. Sajnos én nem vagyok egy nagy viccmesélő, inkább meghallgatom, ha a témába vág.

Van néhány nagyon tehetséges gyerek, és ők tudják, hogy szívesen rászánok fél percet 1 viccre, úgyhogy hetente 1-2 vicc el szokott hangzani nálam. Nos lássuk az e heti viccet:

Egyszeri matektanár megy az úton. Megtámadja egy rabló, de hirtelen a bokorból előbukkan egy fekete köpenyes, maszkos ember és megmenti.
Ekkor a tanár megszólal:
- Ki vagy te?
A megmentő nem válaszol, csak egy nagy Z betűt vés a fába a kardjával.
- Ó! Köszönöm, hogy megmentettél, egész számok halmaza!

Persze szomorú lenne, ha csak egy vicc, vagy humor dobná  fel az órámat, van még a tarsolyomban bőven muníció. Lehet, hogy holnap innen folytatom.

Szeretettel várom kedves matek1x1 olvasóm a TE véleményedet, viccedet, ötletedet is, mindent ami matek és azt is ami nem matek. 

:-) Matekos üdvözlettel: Katica (-:

Címkék: vicc humor matematika matek1x1

A bejegyzés trackback címe:

https://matek1x1.blog.hu/api/trackback/id/tr13783378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása